váleček BLITZ (27mm)

Kód: ET003
128,26 Kč 106 Kč bez DPH
Skladem

váleček BLITZ (27mm)

Detailní informace

Detailní popis produktu

váleček BLITZ (27mm)

Doplňkové parametry

Kategorie: Válečky pro etiketovací kleště
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1. Už nikdy neztrácejte čas a nervy s nepřehlednými a rozmazanými etiketami! S válečkem na etiketovací kleště od firmy BLITZ získáte dokonalou kontrolu nad tím, jak vaše etikety vypadají, a ušetříte spoustu času při jejich aplikaci.

2. Představte si, jak snadno a rychle budete moci označit své produkty čitelnými a profesionálně vypadajícími etiketami! Váleček BLITZ vám umožní dosáhnout tohoto snu a zvýšit tak důvěru zákazníků ve vaše zboží.

3. Zapomeňte na frustraci z neustálého měnění válečků a náhradních dílů! Váleček BLITZ je navržen tak, aby vydržel dlouhodobé používání, což vám ušetří peníze i starosti s hledáním náhradních dílů.

4. Už jste někdy zmeškali důležitou zakázku kvůli problémům s etiketováním? S válečkem BLITZ se vám to už nikdy nestane! Jeho jednoduché a spolehlivé použití zajistí, že každá etiketa bude přesně tam, kde má být, a vy se tak můžete soustředit na to, co je opravdu důležité - váš byznys.

5. Nechte konkurenci daleko za sebou! S válečkem BLITZ budete mít vždy náskok, protože vaše etikety budou vypadat lépe, aplikovat se snadněji a trvat déle než u konkurence. Investice do tohoto nástroje vám přinese nejen úsporu času a peněz, ale také zvýší vaši prestiž na trhu.