DYMO 40918

Kód: DYMO40918
424,41 Kč 350,75 Kč bez DPH
Skladem v prodejně nebo externím skladu
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Dymo originální páska do tiskárny štítků, Dymo, 40918, S0720730, černý tisk/žlutý podklad, 7m, 9mm, D1

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dymo originální páska do tiskárny štítků, Dymo, 40918, S0720730, černý tisk/žlutý podklad, 7m, 9mm, D1

Doplňkové parametry

Kategorie: Pásky do tiskáren štítků
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1. Už nikdy neztrácej čas a nervy s nekvalitními náhradami: Dymo originální páska do tiskárny štítků ti zaručuje prvotřídní kvalitu a spolehlivost, kterou potřebuješ pro svůj každodenní úkol – ať už jsi doma nebo v práci. Přestaň řešit problémy s nekompatibilitou, špatným tiskem nebo rychlým opotřebením – s naší originální páskou budeš mít vždy perfektní výsledek.

2. Ušetři čas i peníze díky dlouhé životnosti naší originální pásky: Naše Dymo páska je vyrobena z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a minimální opotřebení. To znamená, že si nemusíš kupovat novou pásku tak často jako u levnějších náhrad – a ušetříš tak nejen peníze, ale i čas strávený hledáním a objednáváním náhradních produktů.

3. Vytvoř profesionálně vypadající štítky snadno a rychle: S Dymo originální páskou do tiskárny štítků bude tvůj tisk vypadat čistě, ostré a profesionálně – přesně tak, jak si to představuješ. Ať už potřebuješ štítky pro svůj obchod, kancelář nebo domácnost, s naší páskou získáš vždy dokonalý výsledek, který tě nezklame.

4. Zapomeň na pochybnosti a námitky – originál je prostě originál: Možná sis říkal, že levnější náhrada bude stačit, ale nakonec jsi zjistil, že to nebyla dobrá volba. S Dymo originální páskou do tiskárny štítků se nemusíš obávat žádných komplikací – díky perfektní kompatibilitě s tvou tiskárnou a prvotřídním materiálům budeš mít vždy jistotu, že tvůj tisk bude bezchybný.

5. Splň své sny o dokonale organizovaném prostředí: Představ si, jak by bylo skvělé mít všechno pečlivě označené a už ať už jde o police s dokumenty, regály se zbožím nebo zásuvky s nářadím. S Dymo originální páskou do tiskárny štítků to můžeš snadno dosáhnout – a už nikdy nebudeš muset trávit zbytečný čas hledáním věcí nebo řešením chaosu.