Epson T0542 Cyan originální cartridge 13ml,

Kód: IE0542
582,31 Kč 481,25 Kč bez DPH
Skladem v prodejně nebo externím skladu
Můžeme doručit do:
3.4.2024
0,00

Detailní informace

Detailní popis produktu

R800, R1800

Doplňkové parametry

Kategorie: Inkoustové náplně
Záruka: 24 měsíců

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

1. Už nikdy nebudete muset čelit frustraci z prázdných inkoustových kazet uprostřed důležitého tiskového úkolu - s našimi originálními cartridge a příslušenstvím Epson budete mít vždy kvalitní tisk, na který se můžete spolehnout.

2. Zbavte se pochybností a obav z kompatibilních nebo neoriginálních kazet, které mohou poškodit vaši tiskárnu - naše originální cartridge Epson jsou navrženy tak, aby perfektně fungovaly s vaší tiskárnou a zajistily dlouhou životnost.

3. Ušetřete čas i peníze díky naší nabídce doručení i ten samý den v centru Prahy a poštovného ZDARMA - už nemusíte trávit hodiny hledáním vhodného prodejce nebo čekáním na doručení, my vám to přineseme až ke dveřím.

4. Využijte pohodlí našich dvou poboček ve centru Prahy, kde vás rádi přivítáme a pomůžeme vám vybrat správné příslušenství pro vaši tiskárnu - u nás najdete vše, co potřebujete, na jednom místě.

5. Naplňte své sny o perfektním tisku bez stresu a zbytečných komplikací - s našimi originálními cartridge a příslušenstvím Epson budete mít jistotu, že vaše tiskové výsledky budou vždy profesionální, ostré a živé.